Szállás Gyula, szállásfoglalás, programok, látnivalók egy helyen.

útiterveim Belépés
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném

Steigervald Tanyamuzeum

  • Steigervald Tanyamuzeum, Gyula

  • Steigervald Tanyamuzeum, Gyula (2.kép)

  • Steigervald Tanyamuzeum, Gyula (3.kép)

A Steigervald-Tanya a nemzetközileg ismert fürdőváros -Gyula- határában természetvédelmi területté nyilvánított pusztán található. A természetvédelmi terület sajátos növény- és madárvilágával vonzza a tudományos kutatók és a természetet kedvelők érdeklődését.

A Tanyamúzeum a 20. század fordulóján és első felében élő parasztok életét és termelési kultúráját mutatja be, különlegessége, hogy a gyulai parasztok önkéntes adományaiból jött létre. 14 teremben közel 2000 darabból álló, 1979-ben védetté nyilvánított gyűjtemény szemlélteti a régi paraszti világot.

Programajánlatunk:
Egyéni vendégeknek: Tanyamúzeum, lovaglás, kocsikázás, istállók, ménes, őshonos állatok, vadaspark megtekintése, étkezési lehetőség igény szerint

Óvódáscsoportok és kisiskolások részére: Tanyamúzeum megtekintése, lovaglás, kocsikázás, ménes, istállók, őshonos állatok, vadaspark megtekintése, ebéd (egytálétel).
A program ára: 1.270, - Ft/fő

Felnőtt csoportok részére: pálinkás fogadás, kocsikázás a pusztában, borkóstolóval a csikós kunyhójánál, csikós bemutató: lófektetés, ültetés, karikás pattogtatás stb., Tanyamúzeum, istállók megtekintése, ebéd, vagy vacsora igény szerint (főétel + házi sütemény, korlátlan fehér, - és vörösbor, ásványvíz fogyasztás)

Mikor? Húsvéttól – október 31-ig:
minden nap 10.00 – 16.00 óráig

Értékelések  Írjon értékelést

Nézz körül máshol is

 
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy biztosítsa a legjobb felhasználói élményt. Rendben