Szállás Gyula, szállásfoglalás, programok, látnivalók egy helyen.

útiterveim Belépés
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném

Hamburger Bár

  • Hamburger Bár, Gyula

Elérhetőségi adatok
Gyula, 5700 ., Béke sugárút 1.
00-36-66-463-462
hambibar@t-online.hu
Web: http://hambibar.hu/
  Szállásfoglalás a környéken »
Ismeri a szolgáltatást?
Írjon értékelést

Az üzlet vezetősége a millió apró részlet mellett, a legfontosabb dolgának azt tartja, hogy az étterembe betérő vendégek, egészségesen, változatosan tudjanak étkezni, és a rendelt ételek, udvarias, előzékeny, szorgalmas dolgozóiknak köszönhetően, a lehető leghamarabb, kiszolgálásra kerüljenek.

Elengedhetetlen fontossággal bír számunkra vendégeink elégedettsége, ezért lehetőség van üzletünkben egyedi kérések teljesítésére is. Amennyiben az alap összetételtől eltérő formában kívánja valaki elfogyasztani ételeinket, a rendelés leadásakor kérjük jelezze kollégáinknak ilyen jellegű igényét, és mindent el fogunk követni, hogy mindenki a saját ízlése szerint fogyaszthassa el ételét!

Üzletünk vezetése garanciát vállal rá, hogy az általunk készített élelmiszerek teljes tápértékkel bíró, adalékanyagoktól mentes valódi táplálékok! A pékipari termékeink valódi lisztből, mesterséges térfogatnövelők, és egyéb adalékanyagok nélkül, saját pékségünkben, mindig frissen készülnek! A húskészítmények valódi friss hazai húsból, csak fűszerek hozzáadásával, szintén adalékanyagok nélkül saját húsműhelyünkből mindig napra készen kerülnek a termékeinkbe! Különösen nagy figyelmet szentelünk a minőségi alapanyagok használatára!

forrás: http://hambibar.hu/

Mikor? Hétfő 08:00 - 23:30
Kedd 08:00 - 23:30
Szerda 08:00 - 23:30
Csütörtök 08:00 - 23:30
Péntek 08:00 - 24:00
Szombat 09:00 - 24:00
Vasárnap 10:30 - 23:30

FONTOS! Turisztikai tartalmat mindenki szabadon regisztrálhat, melyről az adatok között megadott e-mail cím tulajdonosát automatikusan értesítjük. A fenti adatok valódiságát a feltüntetett e-mail cím (hambibar@t-online.hu) tulajdonosa eddig még nem igazolta vissza!

Ha Ön a fenti tartalom kapcsolattartója, kérjük kattintson ide!

Értékelések  Írjon értékelést

Nézz körül máshol is

 
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy biztosítsa a legjobb felhasználói élményt. Rendben