Szállás Gyula, szállásfoglalás, programok, látnivalók egy helyen.

útiterveim Belépés
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném

Gusto Étterem

  • Gusto Étterem, Gyula

  • Gusto Étterem, Gyula (2.kép)

Elérhetőségi adatok
Gyula, 5700., Városház utca 15
Tel.: + 36 70/377 44 50
Web: http://gustoetteremgyula.hu/
  Szállásfoglalás a környéken »
Ismeri a szolgáltatást?
Írjon értékelést

Éttermünk Gyula város gyönyörű történelmi belvárosában a Városház u. 15 szám alatt található, befogadó képessége 30 fő, amely alkalmas családi ünnepek és üzleti ebédek megtartására is egyaránt. Törekedünk arra, hogy a környezethez illő elegáns, de funkcionálisan jól használható belső részt kialakítsuk vendégeink számára. Az étteremhez tartozik egy különleges belső mediterrán jellegű kerthelyiség, amely tökéletes hangulatot biztosít akár 60 fő részére. Utcafronti kis teraszunkat akár 12 fő részére is ajánljuk azoknak, akik szeretnek egy vacsora vagy ital elfogyasztása közben a városban gyönyörködni.

Étlapunk többnyire a nemzetközi konyhát képviseli, de megtalálhatóak a magyar konyha remekei is. Kis csapatunk nap, mint nap azért dolgozik, hogy Önök biztosak lehessenek abban, hogy a tányérra kerülő ételek, gondos hozzáértő kezekkel, frissen kerüljenek felszolgálásra.
A hét munkanapjain, bőséges és változatos menü ajánlatainkkal várjuk az ebédszünetet nálunk eltöltő vendégeket, házias ízekkel és családias légkörrel.

forrás: http://gustoetteremgyula.hu/

Mikor? Vasárnap – Csütörtök: 11 – 21 h
Péntek – Szombat: 11 – 21:30 h

Értékelések  Írjon értékelést

Nézz körül máshol is

 
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy biztosítsa a legjobb felhasználói élményt. Rendben